PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 09/21/2006 5:23 AM by  linda phillips
gltransrel upload
 5 Replies
Sort:
You are not authorized to post a reply.
Author Messages
linda phillips
Private
Private
Advanced Member
(84 points)
Advanced Member
Posts:40


Send Message:

--
09/19/2006 8:25 AM
    Has anyone uploaded files into gltransrel and have the system add a leading number to the file? We are 8.03 msp8,ser.pk 4 and we are trying to load a file into the system. It has taken a for an example a credit for 10.00 and made it 210.00. The system added a leading 2 to every number if it was a credit or a debit. If anyone could help shed some light on this, It woulds be appreciated
    Sam Simpson
    Private
    Private
    Veteran Member
    (673 points)
    Veteran Member
    Posts:239


    Send Message:

    --
    09/19/2006 3:12 PM
    We use mercator map to reformat incoming file and create gltransrel upload file. This are all done by using scanfileclient/BCI procedure combination plus a ksh script that will impexp the
    reformatted file and email's the users to run their GL165.
    John Henley
    Private
    Private
    Senior Member
    (9563 points)
    Senior Member
    Posts:3205


    Send Message:

    --
    09/19/2006 6:57 PM
    Linda, how are you uploading the file? Are you using Excel upload wizard? importdb? BCI?
    Thanks for using the LawsonGuru.com forums!
    John
    linda phillips
    Private
    Private
    Advanced Member
    (84 points)
    Advanced Member
    Posts:40


    Send Message:

    --
    09/20/2006 2:30 AM
    I don't have microsoft add ins so it is a import db.
    John Henley
    Private
    Private
    Senior Member
    (9563 points)
    Senior Member
    Posts:3205


    Send Message:

    --
    09/20/2006 12:25 PM
    In that case, you should take another look at the CSV file you used . . .
    Thanks for using the LawsonGuru.com forums!
    John
    linda phillips
    Private
    Private
    Advanced Member
    (84 points)
    Advanced Member
    Posts:40


    Send Message:

    --
    09/21/2006 5:23 AM
    Thanks, for the help. It was the CSV file that was causing the problem. File has gone in ok this morning.
    You are not authorized to post a reply.