PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 10/30/2017 7:01 AM by  JimY
SysCommand Node - Landmark Command
 3 Replies
Sort:
You are not authorized to post a reply.
Author Messages
Maestro
Private
Private
Basic Member
(12 points)
Basic Member
Posts:8


Send Message:

--
10/26/2017 8:56 PM

    I have tried to search for the answer prior to asking this but unfortunately when trying to go past page one of posts i'm getting an error. I'm sure this is relatively simple answer. When using SysCommand node how can i reference a landmark command like dbupdatelobs and wait for it to finish?

     

    Thanks

    Michael 

    David Williams
    Private
    Private
    Veteran Member
    (3061 points)
    Veteran Member
    Posts:1031


    Send Message:

    --
    10/27/2017 12:54 AM
    The database commands for Landmark should be executed using the new Landmark Admin node in IPA, not the Sys Command.
    David Williams
    Maestro
    Private
    Private
    Basic Member
    (12 points)
    Basic Member
    Posts:8


    Send Message:

    --
    10/27/2017 3:48 AM

    Thank you very much for the reply. We are on Landmark 10.1.1.66. Unfortunately we don't have that node. we just have the Landmark Transaction node. 

    I was able to finally get sys command to run a landmark trans (listprod) but when I tried to use dbupdatelobs it had a timeout on a reply from the command. More hurdles

    JimY
    Private
    Private
    Veteran Member
    (1162 points)
    Veteran Member
    Posts:416


    Send Message:

    --
    10/30/2017 7:01 AM
    Have you tried increasing your Command Timeout value? Not sure what the default is, but it may not be enough for your command to complete. This would be in the System Command tab for what ever configuration set you are using.
    You are not authorized to post a reply.