PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 06/05/2014 11:13 AM by  Rick McCahan
LogonPage
 3 Replies
Sort:
You are not authorized to post a reply.
Author Messages
Srini Rao
Private
Private
Veteran Member
(287 points)
Veteran Member
Posts:133


Send Message:

--
05/22/2014 6:27 AM
    Hello, How do I add company logo and custom message on the login page.

    I tried to edit the \IBM\WebSphere\AppServer\profiles\Landmark\installedApps\ServerNameCell01\lmrktest-gen-law-env.ear\sso.war\v3\login.html

    Off course I rebooted the server but I do not see my changes.

    Please Advise
    Rick McCahan
    Senior Analyst
    Cherry Creek School District
    Basic Member
    (31 points)
    Basic Member
    Posts:13


    Send Message:

    --
    05/22/2014 10:56 AM
    Hello Srini,

    Here's what we did to customize the Logon logo.


    1-7 Figure out where the data is.
    8. Explorer to \\landmarkServer\d$\IBM\WebSphere\AppServer\profiles\AppSrv01\installedApps\landmarkServerCell01\lmktest-gen-law-env.ear\sso.war\v3
    9. Drill into login.html looking for images or css includes: loginv3.css
    10. Back up the original css file (loginv3.css.orig)
    11. Look for “logo” string in loginv3.css. This gets you to the correct entry.
    12. Note that it’s a data url that’s base 64 encoded. (url("data:image/png;base64,)
    13. Base64 encode the replacement logo (http://base64online.org/encode/)
    14. Paste the new encoded string over the original (note:the record length seems to screw up EditPlus, notepad to the rescue)
    15. Adjust the height and width values in the css entry to match the new logo.
    16. Save the css file
    17. Reload the login screen in IE.
    18. Verify appearance of the new logo.

    I hope this helps.
    Srini Rao
    Private
    Private
    Veteran Member
    (287 points)
    Veteran Member
    Posts:133


    Send Message:

    --
    05/22/2014 1:23 PM
    Hello Rick, Thanks for your quick response. I did replaced logo information using http://base64online.org/encode/, it still showing the Info logo. I did rebooted the landmark server.

    Do you think I
    m working on wrong loginv3.css?

    Rick McCahan
    Senior Analyst
    Cherry Creek School District
    Basic Member
    (31 points)
    Basic Member
    Posts:13


    Send Message:

    --
    06/05/2014 11:13 AM
    Hi again,

    Apologies for the delay, I didn't see your reply.

    I'll add in steps 1 - 7, which I used to discover what file to start with.

    1. Open IE
    2. Turn on F12 developer tools
    3. Click Network tab
    4. Start capturing
    5. Load Lawson
    6. Look for viable web pages – login.html
    7. Stop capturing.

    You may also want to look at the Infocenter at the following page:

    https://testlandmark/help/index.jsp...Fch06.html

    or search for "Creating Configurable Login Pages" in Infocenter.

    It discusses changing the logo. Note that I have an incident open because we can't get this method to work. Their current thinking is that there's something about our use of Portal that is causing the problem.

    Rick
     
    You are not authorized to post a reply.