PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 09/13/2019 8:31 AM by  JimY
ISA security Roles & Groups - sometimes not Added
 5 Replies
Sort:
You are not authorized to post a reply.
Author Messages
Scooter
Private
Private
Veteran Member
(133 points)
Veteran Member
Posts:61


Send Message:

--
09/10/2019 10:29 AM

    Here's the issue....

    We have an " infrequent issue" occurring with a Webrun node. 

    Sometimes flow successfully "adds" an employee's security setup via Webrun node. 

    Another employee's security is not "added" by same Webrun node. There is a different workunit for each employee. 

    Roles & Groups (other fields) are NOT added.    No errors found in Workunit log files.  Shows Webrun completed successfully.

    Identities are always added by different Webrun node.

    We cannot determine what is causing this infrequent issue. Issue began in July 2019. Flow was last  changed in 2018. 

     

    To resolve missing employee security, we manually add Roles, Groups, etc. 

     

    We are on Landmark version 10.  Has anybody had similar issue with Security Roles & Groups not getting added infrequently? 

    We have an Incident open with Infor Support.  

    JimY
    Private
    Private
    Veteran Member
    (1420 points)
    Veteran Member
    Posts:504


    Send Message:

    --
    09/11/2019 5:43 AM
    We don't use the Webrun node to add Security for an employee, but do you run a list based Sync after you do the add? We have to do that so that they show up in ISS.
    Scooter
    Private
    Private
    Veteran Member
    (133 points)
    Veteran Member
    Posts:61


    Send Message:

    --
    09/12/2019 2:05 PM
    JimY, we don't run "list based Sync". What is it?
    Are you using Resource Update node to add Security?
    Thanks for your assistance.
    JimY
    Private
    Private
    Veteran Member
    (1420 points)
    Veteran Member
    Posts:504


    Send Message:

    --
    09/13/2019 5:16 AM
    Yes I am using the Resource Update node to add Security. Not sure if you would have to do that if you use the Webrun Node. The KB article 1658769 gives an explanation. Also check out the Infor Security Services Configuration Guide for more detailed information.
    Scooter
    Private
    Private
    Veteran Member
    (133 points)
    Veteran Member
    Posts:61


    Send Message:

    --
    09/13/2019 7:51 AM
    JimY, are you running the "list based sync" from processflow and if so, are copying the code from KB1658769 into a System Command node?
    Thanks.
    JimY
    Private
    Private
    Veteran Member
    (1420 points)
    Veteran Member
    Posts:504


    Send Message:

    --
    09/13/2019 8:31 AM
    I am not because when we first started it wouldn't run from that. I believe it will work with more current versions of Landmark. I have a scheduled task in windows that runs a bat file with the ssoconfig command in it. The input file is built from the flow that we use to add new employees.
    You are not authorized to post a reply.