PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 5/27/2008 10:31 AM by  Ben Coonfield
Bookmarks will not show on seperate web front end server
 2 Replies
Sort:
You are not authorized to post a reply.
Author Messages
wphillips
New Member
(1 points)
New Member
Posts:1


Send Message:

--
5/25/2008 2:38 AM

    Hopefully an easy question..

    I have added new system applications, i.e. LP to my system. I am able to run them via LID and go to the progrma via the search box.  LP01 etc.  I do not see the bookmarks in the portal.  Anyone know how to get the updated bookmarks to display? LSF9.0 APPs 9.0.4.

    Websphere and Lawson on backend server and web,Java IIS on front end.

     

     

    Thanks

     

    Wade

    John Henley
    Private
    Private
    Senior Member
    (9899 points)
    Senior Member
    Posts:3317


    Send Message:

    --
    5/25/2008 9:44 PM
    When you install a new system code, there are a couple of steps you need to perform in LOGAN in order for the new system code to show up in Portal, including LoadPortalBookmarks.
    Thanks for using the LawsonGuru.com forums!
    John
    Ben Coonfield
    Private
    Private
    Veteran Member
    (420 points)
    Veteran Member
    Posts:146


    Send Message:

    --
    5/27/2008 10:31 AM
    Wade,

    I'd start by going to the Manage Bookmarks and searching for the bookmarks to see if they do not exist, or if they exist and the users do not have access to them.

    If you can find them in the Bookmark Manager you just need to give access to them, which you can do from Bookmark manager.

    If they do not exist, then you need to create them. This step is part of the install or post-install for whatever product you loaded, for a regular system code this would be done via LoadPortalBookmarks. For some other applications this step would involve running LO920.
    You are not authorized to post a reply.