PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 7/7/2008 8:01 PM by  des123
Bookmarks not register for user
 3 Replies
Sort:
You are not authorized to post a reply.
Author Messages
des123
Private
Private
Advanced Member
(50 points)
Advanced Member
Posts:24


Send Message:

--
7/4/2008 9:48 PM

    In the administrator account, when I add a user to a bookmark to the AP Vendor.  I log in as the user but I do not see the bookmark.  Also, when I select "Bookmarks" from the selection list in the upper right of the home page, I get an error telling me that no Bookmarks were found.

    I have set a role that allows access to the AP system code on the administrator and the user.  I have also the PortalBookmarkAdminRole on the administrator and the user.

    Does any one know what I am missing?

    Thanks,
    des123

    des123
    Private
    Private
    Advanced Member
    (50 points)
    Advanced Member
    Posts:24


    Send Message:

    --
    7/4/2008 10:06 PM

    Update:  I just closed the portal and then got a message about clearing the cache.  Therefore I realized that I need to click the "Update Cache".  Now the books is viewable by clicking on the upper right-hand list.

    However, when I added the user to the access list, there were no bookmarks in the user's home page.

    Does anyone know what I am doing wrong?

    Thanks,
    des123

    John Henley
    Private
    Private
    Senior Member
    (9899 points)
    Senior Member
    Posts:3317


    Send Message:

    --
    7/7/2008 2:18 PM
    The user needs to subscribe to the bookmarks.
    Thanks for using the LawsonGuru.com forums!
    John
    des123
    Private
    Private
    Advanced Member
    (50 points)
    Advanced Member
    Posts:24


    Send Message:

    --
    7/7/2008 8:01 PM
    That worked!!! Thanks John.
    You are not authorized to post a reply.