PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 11/1/2011 12:35 PM by  Richard J Sculpher
lawson security smoke test
 4 Replies
Sort:
You are not authorized to post a reply.
Author Messages
Richard J Sculpher
Systems Administrator
Mott MacDonald
Basic Member
(31 points)
Basic Member
Posts:15


Send Message:

--
10/20/2011 2:14 PM
    I am trying to run the Lawson Security smoke test on a new build. I am getting the following message when I sign in through the SSO, in fact as long as I use a valid userid any password will produce it:

    <?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1" ?>
    - <ERROR>
    <MSG>Could not convert LSF Identity (null) to LM Identity.</MSG>
    </ERROR

    Has anyone any experience of this error message? As part of the build I have loaded LDAP data exported from another environment...could that be the cause, if so any pointers as to where to start looking?

    Thanks

    RJ

    John Henley
    Private
    Private
    Senior Member
    (9908 points)
    Senior Member
    Posts:3320


    Send Message:

    --
    10/20/2011 4:25 PM
    Moving to S3 security forum.
    Thanks for using the LawsonGuru.com forums!
    John
    Jimmy Chiu
    System Analyst
    Federal Government
    Veteran Member
    (1880 points)
    Veteran Member
    Posts:640


    Send Message:

    --
    10/21/2011 1:36 PM
    Redo your build without loading the external LDAP data and see if you can pass the smoke test?
    Did you make a backup of your LDAP instance before loading?
    Can you manually create a new user via LSA and see if you can sign in?

    Richard J Sculpher
    Systems Administrator
    Mott MacDonald
    Basic Member
    (31 points)
    Basic Member
    Posts:15


    Send Message:

    --
    10/21/2011 2:35 PM
    I will give the empty build a try and see what happens
    This is a fresh build from scratch based on an existing environment so as it has never run correctly yet there is no LDAP backup, but I do have the original LDAP export.
    I can't get into LSA yet...it gives a message Lawson SSO Server Connection Failure
    Richard J Sculpher
    Systems Administrator
    Mott MacDonald
    Basic Member
    (31 points)
    Basic Member
    Posts:15


    Send Message:

    --
    11/1/2011 12:35 PM
    I have now resolved this problem.

    It was due to an incorrect setting for LDAPPASSWORD in $LAWDIR/system/install.cfg

    I corrected that, stopped and started lawson and all is working properly

    Thanks for your time

    RJ
    You are not authorized to post a reply.