PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 05/01/2009 3:14 PM by  jellis
LBP Install-Stuck on ESF Auth
 3 Replies
Sort:
You are not authorized to post a reply.
Author Messages
jellis
Private
Private
Veteran Member
(134 points)
Veteran Member
Posts:54


Send Message:

--
04/22/2009 11:45 AM

    Hi,

    I have managed to install LBP, get the login screen, but after this I am stuck. I have the install guide in front of me and it is asking for the login info for EFS.

    It says to use the password usef for Framework Services, but I have Framework Services tied into LDAP. Can I change this section in the filter file with LDAP attributes and redeploy or do I need to do something different?

    I have also tried multiple user accounts and passwords and no luck with that. I do redeploy after every change to the filter properties file.

    Thanks.

    James

    John Henley
    Private
    Private
    Senior Member
    (9563 points)
    Senior Member
    Posts:3205


    Send Message:

    --
    04/22/2009 7:23 PM
    I'm assuming this is LSF9? Did you install LBP as an SSO service?
    Thanks for using the LawsonGuru.com forums!
    John
    jellis
    Private
    Private
    Veteran Member
    (134 points)
    Veteran Member
    Posts:54


    Send Message:

    --
    04/23/2009 10:14 AM

    We are on 8.03 environment and I am installing LBP 9.0.0.10 I believe. Not using SSO.

    Now having said that, do I need to use SSO because ESF is authenticating via LDAP?

    jellis
    Private
    Private
    Veteran Member
    (134 points)
    Veteran Member
    Posts:54


    Send Message:

    --
    05/01/2009 3:14 PM

    Ok well this was a little more straight forward than I thought. I contacted Lawson Support and they were kind enough to help me through this small piece. Manual contains the information needed as well, but it is located in multiple places depending on whether you are doing Tomcat or WAS. Anyway it works now.

    You are not authorized to post a reply.