PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 12/21/2017 8:33 AM by  Jeremy
Installing New RQC_CONFIG.XML
 3 Replies
Sort:
You are not authorized to post a reply.
Author Messages
Jeremy
Private
Private
Veteran Member
(236 points)
Veteran Member
Posts:94


Send Message:

--
12/14/2017 1:41 PM

    We have edited our rqc_config.xml file to set some fields to required.  However, it's not taking effect.  

    We did this last year, but the system admin that did it is gone and we can't remember how to get it to take effect.  

    I went into Requisition Center Utilities and clicked the "Reload configuration file" button, but that doesn't seem to have worked.

    JimY
    Private
    Private
    Veteran Member
    (1132 points)
    Veteran Member
    Posts:406


    Send Message:

    --
    12/15/2017 5:57 AM
    How did you enter the field to be required? I had the same problem because I entered it incorrectly. I also had to make sure that I cleared my browser cache.
    Kat V
    Sr Supply Chain System Analyst
    South Broward Hospital District
    Veteran Member
    (2036 points)
    Veteran Member
    Posts:694


    Send Message:

    --
    12/15/2017 8:50 AM
    There's some sort of global "clear cache" that has to happen for any changes we make to be seen through Citrix.
    Jeremy
    Private
    Private
    Veteran Member
    (236 points)
    Veteran Member
    Posts:94


    Send Message:

    --
    12/21/2017 8:33 AM
    Hi all. I thought I'd update on how we resolved.
    Even with a restart of the websphere for RQC, we STILL had to have the end user clear their IE cache.
    So, to get the changes in place, you have to move the new config file into place, use the Clear Cache option under the RQC Utilities, restart websphere, and clear your IE cache. This was what we did to make sure the changes were enacted.
    Thank you.
    You are not authorized to post a reply.