PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 03/09/2018 3:18 PM by  Jason Beard
Portal Cannot Load because of SSO Compenent
 1 Replies
Sort:
You are not authorized to post a reply.
Author Messages
alarson90187
Business Process Analyst
Private
New Member
(1 points)
New Member
Posts:1


Send Message:

--
12/14/2017 2:39 PM
    Hello,

    We recently went through a system conversion to a different ERP and we were still using Lawson 9.0.4.

    Today the system is tossing the servlet call /ssoconfig/SSOCfgInfoServlet error and we can't connect through portal. I can RDP into the machine, connect to LID, and LDAP bind to our active directory. But I cannot figure out why this error is popping up now.

    I cannot access the Lawson RM or Lawson Security tools, i receive an SSO connection failure response.

    I know this is way past support but that was not a decision made by me to not upgrade and spend money with a new ERP in sights years ago.

    If anybody could point me in the right direction, that would be great.

    Thanks,

    Anthony
    Jason Beard
    Private
    Private
    Veteran Member
    (300 points)
    Veteran Member
    Posts:106


    Send Message:

    --
    03/09/2018 3:18 PM
    I'm assuming you've resolved this by now, but it looks like Websphere is not running. If it is running then check the logs under WebSphere/Appserver/profiles/AppSrv01/logs/nameofwasserver/*
    Jason Beard
    617-548-5568
    jabeard3@gmail.com
    You are not authorized to post a reply.