PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 08/28/2017 10:47 AM by  jdever
WFWK call to LMRK Service failing
 3 Replies
Sort:
You are not authorized to post a reply.
Author Messages
Vikram Narasimhareddy
ERP Application Programmer/Developer
Ciber
Basic Member
(11 points)
Basic Member
Posts:5


Send Message:

--
03/30/2017 7:04 PM

    Hello,

    We are upgrading from V9 to V10. I am trying to call a Landmark service using AGS call over WFWK form. Service on the Landmark side is enabled and I am passing all the required parameters (Criteria, Variables and Prodline). When I checked the LPS log under $GENDIR/bpm/, the last message in the log is "isLPSServiceExistAndEnabled(), sending socket message for isLPSServiceExistAndEnabled". I assume that there is no response back to the S3 server for the socket call. I checked the BPM services (pfserv ping all), both RMI Server and Event Manager servers are up and running. We have the same issue with the delivered WFWK form. Could some one help me on fixing this issue?

     

    Thanks,

    Vikram

    kflores01
    Private
    Private
    Veteran Member
    (118 points)
    Veteran Member
    Posts:42


    Send Message:

    --
    03/31/2017 9:04 AM
    Is WFWK enabled in LSF? Initiallly, we had issue with it after our conversion. We realized it was not enabled in security by default.
    Vikram Narasimhareddy
    ERP Application Programmer/Developer
    Ciber
    Basic Member
    (11 points)
    Basic Member
    Posts:5


    Send Message:

    --
    03/31/2017 4:11 PM
    Yes, it is enabled in V10.
    jdever
    President
    Southeast ERP, LLC
    Advanced Member
    (67 points)
    Advanced Member
    Posts:27


    Send Message:

    --
    08/28/2017 10:47 AM
    I am guessing that you solved your problem.




    Can you tell me what it was?

    Can you tell me what the problem was... I have a similar issue?
    You are not authorized to post a reply.